logo
ΙΔΙΩΚΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟΥ
Εισαγωγή Αίτηση Προσπέλασης Ιστοτόπου
Συνδεση Panel

Αγαπητοί ιδιοκτήτες περιεχομένου (ιστότοποι και blog ειδήσεων) καλώς ήλθατε !

Έχουμε δημιουργήσει αυτο το μερος της πλαρφόρμας (zeuus.com/content_owners) για να εδρεώσουμε μια σχέση αλήθειας και διαφάνειας μεταξή της πλατφόρμας μας και εσάς. Στόχος μας προς τους ιδιοκτήτες περιεχομένου πάντα θα είναι η δίκαιοι κατανομή - προβολή περιεχομένου καθώς και πλήρη διαφάνεια δίνωντας σας πρόσβαση σε στατηστικά μέσα απο Panel που σας παρέχουμε.Ελπίζουμε οτι με την ίδια ευκολία που έχετε επιτρέψει αλλους Crawler μεγάλων εταιριων (google,yahoo) να επιτρέψετε και τους Crawler του ZEUUS και το όνομα μας να συνδεθεί σαν μια ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων να προβληθούνε και να αυξήσουνε την κίνηση επισκεπτών μέσα απο την πλατφόρμα μας.

Σε περίπτωση που δέν έχετε επισκευθή ακόμα την κεντρική σελίδα μας παρακαλώ πατήστε εδω.

Τί είναι το ZEUUS ;

Το ZEUUS είναι ένας συλλέκτης είδήσεων ( news aggregator ) όπως Google news , Yahoo news κ.α που κύριως σκοπός του έιναι η εμφάνηση των πιο πρόσφατων και σημαντικών είδήσεων και η ανάληση δεδομένων μετατρέπωντας τίτλους σε στατιστικά , δημιουργόντας έτσι μια εικόνα με το τι σημβαίνει στην Ελλάδα η στον Κόσμο αυτη την στιγμή και όχι μόνο.

Ολοι η επεξεργασία των άρθρων , ranking , χωρισμός σε κατηγορίες και δημιουργία των στατιστικών έιναι πλήρως αυτοματοποιημένες διεργασίες χάρη στην τεχνολογία του Machine Learning.

Σε ποιόν ανήκει ;

To ZEUUS δημιουργήθηκε , διευθήνετε και ανήκει στον Chef Γαρύφαλλο Χανδάση . Μια όχι και τόσο εύκολη προσπάθεια αφου πήρε πάνω απο 5 χρόνια να υλοποιηθή . Εαν θέλετε να μάθετε περισσότερα πατήστε εδώ.

Πώς λειτουργεί ;

1) Σάρωση ιστοτόπων

      Η τέχνικη διαδικασία που ακολουθεί το ZEUUS για να συλλέξει όλες του τις ειδήσης γίνετε εξολοκλήρου με (crawlers , bots ) όπως κάνουν και άλλες μεγάλες μηχανές αναζήτησης. Τα crawlers που έχουμε (zeuus_bot) λειτουργούν με βάση την συχνότητα δημοσίευσης άρθρων σε κάθε ιστοσελίδα με ελάχιστο χρόνο μεταξύ σαρώσεων στα 10 λεπτά απο προεπίλογή. Η επιλογή των ιστοτόπων προς προσπέλαση γίνεται απο τον διαχειρηστη ή εφόσον έχετε κάνει αίτηση για προσπέλαση του ιστότοπου σας .

2) Ανάγνωση και εκμάθηση Τίτλών

Χάρη στην Τεχνολογία Machine Learning οι αλγόριθμη του ZEUUS μπορούν πλέον να κατανοούν τίτλους ειδήσεων , πρόσωπα , ορολογίες κ.α, με αποτέλεσμα η κατηγοριοποιση των είδησεων και η παραγωγή στατηστικών να είναι μια αυτοματοποιημένγ διαδικασία.


3) Προβολή των ειδήσεων σας

Αφού έχουμε περάσει το στάδιο 1 και 2 οι ειδήσης σας είναι πλέον έτοιμες για προβολή ! Η προβολή γίνεται σε χρονικές κατηγοριές (Τώρα , Σήμερα , Τελευταίες 3 μέρες , Τελευταιες 7 μερες ) με τις πιο σημαντικές και όμοιες ειδήσης πρώτες . Άλλες ειδήσης που δέν κατατάχτηκαν στις πιο σημαντικές προβάλονται πιο κάτω χωρισμένες σε κατηγορίες .

4) Μεταφορά του επισκέπτη στον ιστότοπο σας

Οι επισκέπτες για να διαβάσουν την κάθε είδηση θα πρέπει να οδηγηθούν στην πηγή της είδησης , οι πληροφορίες που συλλέγουμε εμείς είναι μόνο ο τίτλος , το λίνκ , η μικρογραφία και η ώρα της είδησης.Δίκαιη Προβολή

Ένας απο τους στόχους μας είναι η δίκαιη προβολή των ειδήσεων προς τους ιδιοκτήτες περιεχομένου . Πιο συγκεγκριμένα στις αναφορές με τις πιο σημαντικές ειδήσης υπάρχουν πάντα πολλοι ιστόποποι που καλύπτουν το ίδιο θέμα με το πρώτο να είναι πάντα μεγαλύτερο . Για να αποφευχθεί μία είδηση ενός συγκεκριμένου ιστότοπου να έίναι συνέχεια το πρώτο στην στήλη του θέματος της με κάθε επίσκεψη επίλέγετε μια τυχαία απο την στήλη είδηση. Κάνωντας αυτό δημιουργούμε ένα σύστημα πιο δίκαιης προβολής των ιστότοπων σας . Αυτο δέν σημάινει οτι πρέπει να στερήσουμε την δυνατότηα στους επισκέπτες μας απο το να επιλέγουν να διαβάζουν την είδηση απο τους αγαπημένους τους ιστότοπους γιαυτο και στις υπόλοιπες ειδήσης της στήλης εμφανήζωντε τα ονόμα της πηγής των ειδήσεων.Σύνδεση στο Panel

Πρόσβαση στο Panel έχουνε μόνο οι ιδιοκτήτες περιεχομένου που έχουμε επιλέξει να συνμπεριλάβουμε στην πλαρφόρμα μας και τους έχει αποσταλή η ειδοποήση προσπέλασης μαζί με το Pin ενεργοποήσης του Panel. Χρησιμοποιούμε το Pin αυτο ώστε κάθε ιδιοκτήτης να συνδέθη με τα δεδομένα του ιστότοπου του στο Panel. Κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να ενεργοποήση μόνο μια φορα το Pin και να έχει μόνο ένα λογαριασμό συνδεμένο με το Panel. Το Pin για λόγους ασφαλείας αποστέλεται μόνο στους επίσημους ιστότοπους .Περιεχόμενο που συλλέγουμε

Η πλήροφορίες που συλλέγουμε είναι αυτές που δίνονται στα αρχεία ( xml , rss και στα meta tags) . Πιο συγκεκριμένα ανα είδηση :

-- Όνομα Ιστοτόπου -- Το link τις σελίδας που είναι η είδηση
-- Το link της φωτογραφίας - μικρογραφίας της είδησης
-- Ο Τίτλος της είδησης
-- Η Ωρα δημοσίευσης της είδησης

Τρέχων Κατάσταση του ZEUUS

Προς το παρών το GreeceLive είναι κλέιστό για το κοινό. Μόνο ιδιοκτήτες περιεχομένου και Beta Testers με κωδικό εισόδου έχουν πρόσβαση. Σε αυτη την φάση γίνεται η εκμάθηση του TrendingBot διαβάζοντας και αναλύοντας Τιτλους ειδήσεων . Στόχος μας είναι η αυτόματη κατανόηση και διοχωρισμό ειδήσεων σε διάφορες κατηγορίες και η δημιούργια γραφημάτων και αλλων πληροφοριων . To GreeceLive θα είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό μόλης έχουμε αρκετές κατηγορίες και η δημιούργια των αναφορων είναι ορθή και σταθερη.

Διαχέιρηση του Crawler zeuus_bot (robots.txt)

Για την απαγόρευση σάρωσης του ιστοτόπου σας απο τον trendingbot εισάγετε το παρακάτω στο αρχείο robots.txt

User-agent: zeuus_bot
Disallow: /


Για παντελής διακοπή επίσκεψης του crawler μας στο ιστοτοπό σας παρακαλω εποικηνωνηστε μαζι μας.

?>